Amenzi pentru mizerie și lipsăde civilizație pe mijloacele de tranport în comun

Posted on oct. 10 2014 - 10:26am by petre

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban Timișoara au continuat în ultima săptămânăverificările în mijloacele de transport în comun pentru a stabili modul în care se respectăprevederile legale în tramvaie, troleibuze, autobuze, dar și pentru a preveni prezența persoanelor care comit fapte de furt din buzunare și poșete pe mijloacele de transport de pe raza municipiului Timișoara.

Astfel, polițiștii locali au fost prezenți pe mijloacele de transport care circulăîn zonele Piața Mocioni, Piața Maria, Catedrală, Piața 700, bucla de la Calea Torontalului, Piața Traian, Piața Bălcescu, dar și tronsoanele de la Gara de Nord spre Sala Olimpia.

Încadrul acțiunilor organizate au fost aplicate sancțiuni contravenționale, conform HCL 371/2007 modificatăși conform Legii 61/1991 republicată, cele mai multe pentru abandonarea de deșeuri, resturi alimentare și nealimentare, chiștoace de țigări atât în mijloacele de transport cât și în stațiile acestora, dar și pentru consum de alcool și apelarea la mila publică. Verificările continuăși în perioada următoare.

Rugăm cetățenii ca, în cazul în care constatăaspecte de disconfort ori alte nereguli privind ordinea și siguranța publică, săapeleze la polițiștii locali prezenți sau în cazuri de urgențăsăsesizeze toate aceste aspecte la telefon 0256.968 pentru a se putea interveni în timp util.

Comments

comments

About the Author