“Am zis: mergi cu mine!” – supărat că a pierdut la păcănele, un oltean a plecat acasă cu aparatul

Posted on sept. 8 2020 - 5:15pm by petre

Supărat că a pierdut la păcănele, un oltean a plecat cu aparatul. “Am zis: mergi cu mine!”

Scene incredibile într-o localitate din Gorj, unde un aparat de jocuri de noroc dintr-un bar a fost furat de față cu alți clienți fără ca nimeni să schițeze vreun gest.

Un împătimit al păcănelelor s-a supărat atât de tare pe aparatul care i-a înghițit aproape 2.000 de lei încât l-a urcat într-o mașină și l-a dus pe câmp, unde l-a spart pentru a-și recupera banii.

Suma a ajuns în cele din urmă la polițiști, iar individul este cercetat acum penal.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din barul aflat la câțiva kilometri de Târgu Jiu se poate observa cum împătimitul de păcănele ia pur și simplu aparatul, supărat foc că acesta îi mâncase toți banii.

Nimeni din bar nu a schițat. Angajata clubului, în schimb, tremura de frică și abia a apucat să își sune patronii pentru a le spune ce se întâmplă.

Bărbatul spune că aștepta, de fapt, să câștige dublu de la aparatul în care a băgat 2.000 de lei.

Când a văzut că rolele mașinăriei nu se aliniază niciodată așa cum și-ar fi dorit, individul a cedat.

Ilie Avram, suspectul: M-am enervat pe ea ieri, am băgat 20 de milioane, nu mi-a dat nimic și am luat-o acasă…
Reporter: Te-a supărat rău de tot.
Ilie Avram: Rău de tot, foarte rău, nu că rău, când m-a supărat am și luat-o. Am zis ori mergi cu mine, măcar să iau banii.

S-a întors în bar ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat

După ce a scos mașinăria din bar, individul a revenit în local și, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, a mai făcut câteva mici cumpărături de ultim moment.

.

Polițiștii au descoperit aparatul de jocuri electronice într-o mașină neînmatriculată pe care bărbatul o dusese la marginea satului, pe un câmp.Individul nu are permis de conducere, dar e convins că nu poate fi acuzat de vreo ilegalitate.

Ilie Avram, suspectul: Dacă e pe câmp, ce legătură are câmpul?
Reporter: Neînmatriculată, ai dus-o cu spinarea până acolo?
Iie Avram: Păi, da, cu spinarea am dus-o până acolo.

”M-am lecuit grozav, nu mai îmi trebuie”

Victor Țuhașu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: “Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, distrugere, conducerea pe drumurile publica a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere și conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.

Acum, după toate cele întâmplate, bărbatul spune că s-a lecuit de jocurile de noroc, dar nu regretă cele întâmplate.

Aparatul va fi expertizat tehnic și, în funcție de constatările specialiștilor, pagubele pot ajunge până la 10.000 de euro dacă se va constata distrugerea casetei de valori și a banilor existenți în aceasta.

Comments

comments

About the Author