ALTCVA In The Sky – un nou concept de party, pe acperiș, în Timișoara

Posted on iul. 11 2018 - 1:29pm by petre

Sâmbătă, 14 iulie, între orele 18:00 și 23:00, timișorenii au parte de o petrecere specială, cu muzică electronică, pe terasa Sky Restaurant, situat la etajul șase (Coriolan Brediceanu Nr.10

Timisoara).

ALTCVA in the Sky este un alt tip de petrecere, în cadrul căreia se pune accentul pe dialogul dintre artiști și participanți, oferindu-le, în același timp, posibilitatea de a se bucura împreună de priveliștea deosebită oferită de spațiul în care se desfășoară.ALTCVA - Party in the Sky 2

Pentru a promova artiștii locali, evenimentul marca ALTCVA oferă celor prezenți momente muzicale unice, aducând împreună 3 dintre cei mai apreciați DJ-i timișoreni din scena muzicii electronice. Vladimirescu, un tânăr DJ care mixează alături de multe nume cunoscute din scena internațională a muzicii techno, dă startul distracției. Chriss Zahary, unul dintre artiștii consacrați ai scenei electonice, abordează un stil muzical complex, ritmat, pe care el îl definește ca fiind un aranjament personal de house, jackin house și deep. Tot sâmbătă, energie pozitivă va transmite și muzica definită de spontaneitate a lui Widovski, care îmbină genuri ca minimal, techno și house în adevărate povești muzicale.

”Am ales terasa Restaurantului Sky – poziționată la etajul 6 al clădirilor de birouri City Business Ceter, pentru că este un spațiu care oferă o priveliște deosebită asupra orașului, un loc cu adevărat special, unde cu siguranță o să avem parte de o experiență de neuitat și, sperăm, de un apus pe măsură. Scopul evenimentelor marca ALTCVA este de a crea un context în care artiștii și publicul să comunice liber, prin intermediul muzicii. Încercăm să punem bazele unei comunități dornice de evoluție prin artă și cultură. O masă de oameni cu pasiuni, gânduri și valori de multe ori diferite, care își asumă să fie așa cum sunt ei: diferiți, dar împreună. Credem că aceste deosebiri dau farmec vieții. Sunt acele lucruri de care ne îndrăgostim, pentru care avem păreri diferite, care ne oferă emoție. Vrem să fim noi și să creăm lumea noastră. Asta este ALTCVA: o lume nouă.” detaliază Dorin Cartarescu, fondator ALTCVA.

ALTCVA este un brand proaspăt apărut pe piața timișoreană, având misiunea de a promova muzica bună și arta în stare pură. Scopul ALTCVA este de a crea o comunitate în care arta poate fi exprimată liber, facilitând dialogul dintre artiști și public.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a organizatorilor (https://www.facebook.com/altcva/) și în evenimentul creat cu acestă ocazie (https://www.facebook.com/events/2199459820297540/).

Comments

comments

About the Author