Alertă! Fată de 15 ani, răpită în plină stradă de lângă unchiul său pe care răpitori l-au bătut

Posted on nov. 30 2020 - 11:44pm by petre

O fată în vârstă de 15 ani a fost răpită în plină stradă de doi indivizi necunoscuți, în timp ce era alături de unchiul său.

Cel care a alertat polițiștii a fost chiar unchiul fetei. Acesta a sunat la 112 și a spus că cei doi bărbați au coborât dintr-o mașină neagră, l-au agresat și au luat-o cu forța pe nepoata sa.

Răpitorii fetei au demarat apoi în trombă într-o direcție necunoscută.

Fata are domiciliul în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, iar de aproximativ o lună a venit la unchiul său în Târgu Mureș, acolo unde s-a petrecut incidentul.

A fost declanșat sistemul Alertă Răpire Copil. Oamenii legii fac cercetări și încearcă acum să dea de urma bărbaților care au fugit cu fata. Aceștia ar fi folosit o mașină Audi de culoare neagră.

„La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru identificarea autoturismului în cauză. S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu- se celula de criză.

Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugați să apeleze nr. unic de urgență 112″, au precizat reprezentanții Poliției, într-un comunicat.

Comments

comments

About the Author