Accident grav în vestul țării – doi bărbați, prinși sub tractorul răsturnat – a fost chemat elicopterul SMURD

Posted on oct. 1 2023 - 6:36pm by petre

În această după-amiază, în jurul orei 15:45, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei persoane prinsă sub un utilaj agricol (tractor), în apropierea localității Măderat.


Potrivit ISU Arad, de îndată, la locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu, cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

De asemenea, a fost solicitat în sprijin elicopterul SMURD.
La sosirea echipajelor de intervenție, s-a constatat că este vorba despre un bărbat, în vârstă de aproximativ 24 de ani, care avea membrele inferioare prinse sub utilajul agricol.

„Pompierii au acționat pentru extragerea victimei de sub utilaj, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical al elicopterului SMURD, fiind conștientă și cooperantă.
De asemenea, o altă persoană, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, care se afla în utilajul agricol, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de către echipajul medical SMURD.

Ambii bărbați au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare“ – au mai precizat reprezentanții ISU Arad.

Comments

comments

About the Author