Accident grav în vestul țării

Posted on dec. 6 2023 - 1:11am by petre

 

 

Trei persoane, între care şi un copil de 7 ani, au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc marţi seara, după ce două maşini s-au tamponat

 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, victimele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă din Petroşani pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Petroşani cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi două ambulanţe pentru prim-ajutor şi transportul victimelor.

„La sosirea la locul evenimentului, echipajele operative, formate din opt pompieri militari, au constatat că în urma evenimentului rutier au rezultat două victime, o femeie în vârstă de 36 de ani şi un copil în vârstă de 7 ani, care au fost preluaţi de ambulanţa SMURD, conştienţi şi cooperanţi. De asemenea, pentru o a treia victimă, conducătorul auto, salvatorii au solicitat şi o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru a-i acorda îngrijiri medicale şi a fi transportată la spital”, a precizat sursa citată.

 

Comments

comments

About the Author