A treia intalnire privind diseminarea in cadrul proiectului “ALTERNATIVE TRACKS„

Posted on apr. 7 2015 - 4:52pm by petre

In data de 25.03.2015, la sediul Asociatiei Generatie Tanara (G.T.R.) din Timisoara, a avut loc o intalnire la care au participat, d-na Mariana Petersel în calitate de președinte al G.T.R., d-na Radoi Maria în calitate de asistent social, in cadrul G.T.R. si dl Dionisie Trusculescu, presedintele Asociatiei de mediere a conflictelor – MISIT.
In cadrul acestei intalniri dl. Dionisie Trusculescu mediator in cadrul proiectului “ALTERNATIVE TRACKS – integrated approach to minors offenders and their families„,  a prezentat rezultatele cercetarilor efectuate in prima faza a proiectului  de catre partenerii – Eughenia SCS„ (coordonator) – din Italia, “ANADRASIS„ – din Grecia, “HP-MOS„ – din Marea Britanie, “Memoria de Records„ – din Portugalia, “My World„ – din Bulgaria, si “MISIT„ – din Romania. Logo-tipo-Alternative-Tracks

In aceasta faza a proiectului fiecare partener a adunat, analizat si abordat fiecare dintre informatiile de cercetare cu privire la structura sistemului de justitie juvenila din fiecare tara, participanta, baza legala pentru sistemul de justitie juvenil, statistici despre delictele cu infractori minori, tipuri de delicte, profilul delicventilor minori, date si statistici despre pedepsele alternative (categorii de delicte, varstele delicventilor, genurile de pedepse si activitatile de reabilitare, etc), bune practici care urmeaza sa fie adunate si transferate, programe si proiecte ce au fost implementate cu succes, etc.
S-a discutat despre o viitoare intrevedere, dupa structurarea si elaborarea unui Vademecum si implementarea lui in cadrul programului pilot  din Bulgaria si Romania.
Website: http://www.altracks.eu/home/

Contact:
D-na Mariana Petersel
Tel: 0723545255
E-mail: office@generatietanara.ro
Web: www.generatietanara.ro

Aceastăpublicație a fost realizatăcu suportul financiar al Uniunii Europene.                                                                                                                                                                                                                            Conținutul acestei publicații este responsabilitatea exclusivăa Asociației de mediere a conflictelor “MISIT„ și nu reprezintăîn mod obligatoriu poziția oficialăa Uniunii Europene.

Comments

comments

About the Author