A MURIT DIRECTORUL EXECUTIV AL POLIÈšIEI LOCALE

Posted on ian. 2 2014 - 9:02pm by petre

doru_spataruPotrivit unui comunicat oficial al primăriei, directorul executiv al Poliției Locale Timișoara, Doru Spătaru, s-a stins din viață.

Direcția Poliției Locale Timișoara  își exprimăprofundul regret pentru încetarea din viațăa directorului executiv al Direcției, jr. DORU SPĂTARU.  Aceastăveste a întristat întreaga instituție și pe toți cei care l-au cunoscut. Domnul Director va rămâne veșnic în amintirea noastră, căci a fost un om deosebit, un lider adevărat, care și-a făcut meseria cu multădragoste, cu multăpricepere și cu responsabilitate. Un om de înaltăținutămorală, cu o deosebitănoblețe sufletească, modest și decent, omenos și respectuos, a fost iubit și stimat de toți cei care l-au cunoscut.

Direcția Poliției Locale Timișoara este alături de familia îndureratăși ne exprimăm întreaga noastrăcompasiune în aceste momente de grea încercare. Cei care doresc să-i aducăun ultim omagiu și să-l conducăpe ultimul drum o pot face sâmbătă, 4 ianuarie 2014,  la ora 15.00, la Cimitirul din Calea Șagului.

Comments

comments

About the Author