A început construcția primului McDonald’s de lângă Timișoara

Posted on mart. 21 2023 - 3:38pm by petre

Lanțul de restaurante McDonald’s din România se extinde în Dumbrăvița

A început construcția unui “Restaurant McDonald’s tip drive, amplasare semnalistică luminoasă publicitară pe fațadă și în incintă, mobilier urban, loc de joacă, terasă, circulații auto și pietonale, locuri de parcare, spații verzi și organizare de șantier, după cum reiese din documentația depusă la primăria din Dumbrăvițam

Conform documentelor atașate, McDonald’s construiește un McDrive pe 2476 de metri pătrați pe strada Conac, în imediata vecinătate a magazinului Kaufland.

Va fi primul McDonald’s din județul Timiș din afara Timișoarei, unde funcționează deja patru restaurate.
Primul McDonald’s din Timișoara s-a deschis în 1997, în plin centrul oraşului, în spaţiul fostului Lactobar. Al doilea a apărut lângă stadionul „Dan Păltinişanu”, la începutul anilor 2000, acesta având McDrive şi loc de joacă pentru copii.

După mulţi ani, abia în 2017 McDonald’s a deschis şi al treilea restaurant în Timişoara. Acesta se află pe strada Circumvalaţiunii. La un an distanță a mai apărut un McDonald’s și în Iulius Town.

Cu 80 de restaurante în 21 de oraşe din România, McDonald’s primeşte zilnic peste 200.000 de clienţi şi are o echipă formată din peste 5.000 de angajaţi.

Comments

comments

About the Author