A fost ales noul președinte al PNL!

Posted on dec. 18 2014 - 1:27pm by petre

Ludovic Orban și Alina Gorghiu și-au prezentat candidaturile la șefia PNL în cadrul ședinței BPN al partidului, cei doi militând pentru continuarea fuziunii cu PDL și unitatea partidului, iar Mircea Ionescu Quintus și-a exprimat susținerea pentru Gorghiu, conform unor surse liberale.Gorghiu_Alina_Stefania (540x721)

Surse din PNL au declarat, pentru MEDIAFAX, căatât Ludovic Orban, cât și Alina Gorghiu și-au prezentat candidaturile în cadrul ședinței Biroului Politic Național pentru funcția de președinte al vechiului PNL, în locul lui Klaus Iohannis.

Cei doi au precizat cămiliteazăpentru unitatea partidului și continuarea procesului de fuziune cu PDL, dar și pentru un parteneriat cu președintele ales Klaus Iohannis.

„Nu s-au diferențiat prin ceva semnificativ în discursurile susținute, ceva prin care săfie în contradicție, în ceea ce privește viitorul PNL„, au menționat sursele citate.

De asemenea, președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, și-a anunțat sprijinul pentru candidatura Alinei Gorghiu, ca și fostul premier Petre Roman.

Iohannis a anunțat în BPN depunerea mandatului de președinte și demisia din partid

Iohannis și-a anunțat depunerea mandatului, în debutul reuniunii PNL, din calitatea de președinte al partidului și ulterior din calitatea de membru al partidului.

Klaus Iohannis urmeazăsădepunăduminicăjurământul de învestiturăîn funcția de președinte al Românei, într-o ședințăsolemnăa Parlamentului.

Alina Gorghiu a fost aleasă, joi, în funția de președinte al vechiului PNL, copreședinte al PNL alături de Vasile Blaga, în cadrul ședinței Biroului Politic Național al partidului, surclasându-l pe Ludovic Orban, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid. Președintele ales, Klaus Iohannis, a anunțat, joi, în debutul ședinței Biroului Politic Național al PNL, depunerea mandatului de președinte al partidului și demisia din PNL.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author