A doua mașinăcăzutăîn canalul Bega la Timișoara în doar câteva zile

Posted on ian. 15 2014 - 11:48pm by petre

Dupăce, în urmăcu câteva zile, un autoturism BMW a căzut în Bega în condiții neclare în fața unui restaurant din zona centralăa orașului, incident care nu s-a soldat cu victime, a venit rândul, miercuri seara, unui Matiz condus săajungăîn apele canalului.

A fost nevoie de intervenția echipajelor SMRD pentru ca cele douăpersoane aflate în mașină, un bărbat de 43 de ani și femeia de 33 de ani, aflatăla volan, săfie îngrijiți și transportați la spital.

„Un autoturism Daewoo Matiz a derapat și a ajuns în râul Bega din Timișoara. Șoferul, un bărbat de 43 de ani, a reușit săse autoevacueze. O femeie de 33 de ani, pasager al mașinii, a rămas, însă, blocatăsub apă. Bărbatul a fost cel care, imediat dupăce a reușit săiasădin mașinăa sunat la numărul de urgențe 112”, a declarat Sindia Vlaia, purtător de cuvânt al ISU, citat de Mediafax.

Echipele de intervenție s-au ocupat imediat de femeia care se afla blocatăîn mașinăși pe care au reușit săo resusciteze dintr-un șoc care putea să-i producămoartea.

Cei doi au fost transportați la spital.

Comments

comments

About the Author