Povestea celui mai nou hotel ridicat în orașul de pe Bega, Del Corso, e la început, dar promite să fie interesantă. Eleganța, confortul și intimitatea, sunt cuvintele care îl descriu cel mai bine, iar respectul și prietenia oferite de personalul hotelului celor care îi trec pragul, promit să devină proverbiale.
Bine poziționat, la doar cinci minute de centrul orașului, fie că sunteți un călător grăbit, aflat între două zboruri, fie că sunteți într-o călătorie de afaceri sau ați sosit în Timișoara special pentru a o vizita, Del Corso poate face parte din “aventura” dumneavoastră, poate fi casa dumneavoastră departe de casă, locul în care vă face plăcere să reveniți și să vă odihniți.
Hotelul de 4 stele, este o clădire frumoasă, construită în stilul modern contemporan, dispune de 39 de camere de odihnă luminoase și aerisite, dotate cu mobilier frumos și confortabil, corpuri de iluminat și textile speciale, cu aer condiționat, televizoare de ultimă generație, internet de mare viteză, camere de baie relaxante, cu pardoseală, gresie și obiecte sanitare de înaltă calitate, întregul ambient cu un farmec aparte fiind completat de serviciile profesioniste ce creează o armonie deplină.
În restaurantul propriu, cu specific argentinian – o oază sofisticată pentru iubitorii de arome și gusturi fine ale unei bucătării cu totul speciale, puteți descoperi meniul exotic și apetisant din țara tangoului și a aventurii.
Argentinian Steakhouse
Argentinian Steakhouse este singurul restaurant argentinian din vestul țării și vine în întampinarea gurmanzilor, oferindu-le oportunitatea de a descoperi specialități sud-americane din carne de vită.
Calitatea legendarei vite crescute în Pampasul argentinian, alături de savoarea dată de cărbunele atent utilizat de către bucătari experimentați, promit să transforme fiecare vizită în restaurant într-o experiență de neuitat.
Argentinian Steakhouse este locul în care să vă bucurați de o masă spectaculoasă, locul unde să reluați legătura cu vechii prieteni, să îi întâlniți pe cei noi, să încheiați afaceri și să sărbătoriți momente frumoase alături de familie.
Meniul cuprinde specialități argentiniene cum sunt empanadas și provoleta și vă va umple masa cu cea mai gustoasă carne de vită din Argentina și vă va înveseli seara cu un Malbec autentic și intens.
Măcelarul Carlo are grijă ca din bucatărie să nu lipsească coastele de vită, diafragma de taur, cel mai fraged mușchi, antricotul cu os și vedeta restaurantului, Tomahawk-ul.
Pe lângă bucățile mari de carne, bucătarul gătește și preparate vegetariene, din pește, din carne de pasăre și deserturi extraordinare.
Așadar sunteți așteptațo să petreceți momente de neuitat într-un mediu plăcut, cu mâncare și servicii excelente, la Argentinian Steakhouse.