Cu siguranță, ediția din acest an a Festivalului Papricașului și Vinului de la Buziaș a fost una de mare succes, poate cea mai reușităde pânăacum.
Mii de oameni au luat, pur și simplu, cu asalt stațiunea, drumul pe șosea între Timișoara și Buziaș fiind parcurs, în coloană, în mai mult de o oră, asta și din cauza lucrărilor la podul de la Albina.
Pe scurt, vizitatorii au putut alege din zeci de rețete de papricaș la ceaun, din porc, vită, oaie, pui cu cartofi, găluște, varză, un bogat sortiment de produse la grătar, mititei, frigărui, hamsii prăjite, lipii, pâine și felurite plăcinte de casă, asta doar ca săenumerăm felurile de bază.
Nici la capitolul băuturăoferta nu a lăsat de dorit, vinurile, rachiul, pălincile, berea îmbiind vizitatorii însetați.
Programul de muzicăși dansuri populare a întreținut în permanențăstarea de bunădispoziție a vizitatorilor.
Prețurile, rezonabile, ca de festival.
Mai bine decât orice poveste, imaginile de la festival văvor spune exact cum a fost.