9 functii utile pe care le are Fortuna

Posted on aug. 15 2023 - 12:25pm by petre

 

Dupa cum probabil stii deja, Fortuna este una dintre cele mai populare agentii de pariuri din Romania. Prin urmare, o multime de pariori aleg sa parieze aici.

Cu toate acestea, nu toti pariorii au cont la Fortuna iar pentru cei mai putin familiarizati cu aceasta agentie am decis sa scriem acest articol in care vom prezenta 9 functii utile pe care le are Fortuna.

In cazul in care nu ai suficiente motive pentru a-ti face cont la Fortuna, cel mai probabil ca urmatoarele functii te vor convinge ca merita sa faci acest pas. Iata care sunt cele 9 functii utile pe care le are Fortuna.

Functia „castigi pe loc”

O optiune care se bucura de foarte multa apreciere in randul celor care pariaza la Fortuna este „Castigi pe loc”. Ce presupune aceasta functie? Afla ca este foarte simpla.

Mai precis, nu trebuie sa astepti finalizarea unui eveniment pentru ca pariul tau sa fie marcat ca fiind castigator, ci acesta va fi validat imediat.

Biletele simple sunt platite foarte rapid, iar astfel poti sa te bucuri imediat de castigurile obtinute, ceea ce sigur iti va oferi o foarte mare satisfactie.

Functia „Early Cashout”

O alta functie interesanta la Fortuna este „Early Cashout”. Pariorii o apreciaza iar pentru a te convinge, aici gasesti cateva pareri despre Fortuna care iti vor demonstra ca este una dintre cele mai utile functii pe care Fortuna le ofera.

Mai precis, daca nu esti sigur ca pariul tau va fi castigator la final, poti folosi functia de inchidere a pariului inainte ca evenimentul sa se incheie. In acest fel vei obtine fie castiguri partiale, fie pierderi mai mici.

Functia „Pariu Instant”

O alta functie pe care merita sa o ai in vedere la Fortuna este „Pariu Instant”. Aceasta iti permite sa plasezi pariuri foarte usor de pe telefonul mobil. In acest fel, daca te loveste inspiratia si timpul nu este de partea ta, vei putea paria rapid, inainte ca evenimentul sa se produca.

Functia „Pariu Instant” iti permite sa profiti de momentele cheie ale partidelor pentru a obtine castiguri in plus, ceea ce sigur iti va oferi o foarte mare satisfactie.

Functia „Bilet Agentii”

Iti e dor sa incercuiesti biletele castigatoare? Poti face asta, fara a fi nevoie sa te chinui sa gasesti pariurile pe care le joci in agentie.

Pregateste biletul de acasa, folosind functia „Bilet Agentii” iar astfel vei putea pregati biletul pe site-ul online sau in aplicatie, iar mai apoi vei merge in agentie cu un simplu cod pe care il vei prezenta pentru plasarea biletului.

Functia „Super Bilet”

In mod obisnuit, sa organizezi evenimentele pe care mizezi nu este chiar foarte usor. Doar ca la Fortuna exista functia „Super Bilet” care schimba aceasta situatie complet.

Aceasta iti permite sa organizezi mai eficient evenimentele in grupuri, pentru a le urmari mai usor, dar si sa le elimini mai rapid atunci cand este necesar.

Functia „Apple Pay”

Ai un telefon iPhone? Cu siguranta te va incanta sa afli despre functia „Apple Pay”de la agentia Fortuna. Acesta este un serviciu de plata electronic, iar astfel nu va trebui sa folosesti cardul bancar pentru a efectua plati la aceasta agentie.

Efectuezi depuneri si retrageri rapid si confortabil, ceea ce sigur te va bucura.

Functia „Live + Pre-meci”

Stiai ca la Fortuna poti include atat pariuri live cat si pariuri pre-meci pe acelasi bilet? Aceasta este o alta functie indragita de catre pariori. Prin urmare, trebuie sa o incerci si tu.

Functia „Combini Cotele”

Mai mult decat atat, Fortuna iti ofera posibilitatea de a combina mai multe pariuri plasate pentru un singur eveniment, pe care le vei include mai apoi pe un singur bilet. In acest fel, un singur eveniment iti poate oferi o cota foarte buna, care sa iti aduca un profit considerabil.

Functia „Combo Servit”

In final, mai trebuie sa iti prezentam si functia „combo servit”. Poti folosi un combo care include pariuri pe rezultatul final, cornere si goluri, totul dintr-un singur meci.

Exista o rubrica intitulata „Cel mai popular combo”, acolo unde vei gasi pariuri legale online  pregatite pentru a fi incluse pe biletul tau.

Acestea sunt cele mai interesante 9 functii pe care le poti folosi la Fortuna. Stiai despre existenta lor sau le folosesti deja?

Comments

comments

About the Author