14 români răniți și 2 morți într-un cumplit accident de microbuz în Turcia

Posted on mart. 14 2016 - 6:43pm by petre

Doi cetățeni români au decedat într-un accident rutier, în Turcia, într-o zonăsituatăîntre localitățile Manavgat și Akseki, iar alți 14 români care se aflau în microbuz au fost transportați la spitale pentru îngrijiri medicale, informeazăluni Ministerul Afacerilor Externe.

Ministerul Afacerilor Externe precizeazăcă, luni, a avut loc în Turcia un accident de microbuz în care se aflau 16 turiști de cetățenie romînă, produs într-o zonăsituatăîntre localitățile Manavgat și Akseki.

Potrivit informațiilor obținute prin intermediul Ambasadei României la Ankara, doi cetățeni români au decedat, iar alți 14 au fost transportați la douăspitale din apropiere, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

De asemenea, MAE mai precizeazăcăo echipăconsularăeste în drum spre spitalul în care se aflăcetățenii români pentru a verifica situația acestora și a menține contactul cu medicii curanți.

Un reprezentant al Consulatului Onorific al României la Antalya se aflăîn drum spre spitalul în care se aflăcetățenii români pentru acordarea asistenței necesare.

Înacelași timp, ambasadorul României la Ankara se aflăîn contact permanent cu guvernatorul provinciei Antalya și cu directorii spitalelor în care se aflăcetățenii români.

Ambasadorul român a cerut asistențăministerului turc al afacerilor externe în vederea obținerii tuturor informațiilor legate de cazul aflat în atenție și acordarea sprijinului necesar, mai informeazăMAE.

Ambasada României la Ankara păstreazăîn permanențălegătura cu autoritățile turce competente, fiind pregătităsăacorde asistențăconsularăde specialitate, în limita competențelor legale.

Comments

comments

About the Author