Vestea așteptată de toți timișorenii

Posted on mai 8 2021 - 11:15am by petre

Rata de infectare cu noul coronavirus la Timișoara scade astăzi sub  1,5 la mie ceea ce înseamnă că orașul va ieși din restricțiile impuse localităților din scenariul galben.

Sâmbătă, la ora 12:00, are loc ședința Comitetului județean pentru situații de urgență în care se vor stabili măsurile și se va decide ridicarea restricțiilor în zonele care au intrat în scenariul verde.

 

În scenariul verde, rămân în vigoare doar măsurile din starea de alertă.

În scenariul verde restaurantele şi cafenele, inclusiv cele din interiorul hotelurilor şi pensiunilor, sunt deschise în interior fără a depăşi 50% din capacitate, între orele 6.00-22.00.

De asemenea, sunt deschise cinematografele, instituţiile de spectacole şi concerte cu participarea publicului până la 50% din capacitate.

Aceeaşi regulă este valabilă şi pentru jocurile de noroc.

Sunt interzise nunţile, botezurile, mesele festive atât în spaţii deschise, cât şi închise, este suspendată desfăşurarea activităţii târgurilor, bâlciurilor şi a talciocurilor.

Este interzisă circulaţia persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea unor asemenea grupuri.

 

 

Comments

comments

About the Author