Un nou complex de retail s-a deschis la Timișoara VIDEO

Posted on apr. 30 2020 - 10:41pm by petre

Un nou complex de retail și-a început activitatea comercială la Timișoara, într-un concept diferit de marile mall-uri, dar tot cu mai multe branduri și un supermarket ca ancoră.

Este un model des întâlnit în alte țări, rețeaua Roda de exemplu din Serbia sau centrele de outlet-uri din Europa de vest.

Este vorba despre conceptul de parc de retail, cu acces direct și separat din parcare în majoritatea unităților comerciale.

wpid-wp-1588279104739618198090731826964.jpg

Amplasat relativ central, pe bulevardul Circumvalațiunii, nr 8-10, pe ”scheletul” fostelor hale Timco, Bega Retail Park este o reconfigurare la scară a proiectul de acum un deceniu al oamenilor de afaceri Emil și Marius Cristescu, Bega Timco Mall, care ar fi trebuit să fie al doilea mall din Timișoara, inițiativa blocându-se din motive birocratice și financiare.

Deși nu toate spațiile din noul parc de retail au fost deschise, mai multe companii funcționează deja, ne referim la supermarketul ancoră, Mega Image, la Pepco și alte câteva.

Spațiul de parcare este generos și, aspect deloc de neglijat, Bega Retail Park este în imediata proximitate a viitorului hotel IBIS, aproape finalizat, investiție a acelorași frați Cristescu, dar care va fi operată de reprezentanții deținătorului brandului hotelier.

În același concept ar trebui să se mai construiască anul acesta mai multe parcuri de retail, de către aceiași investitori dar și de cei de la Oasis Retail & Development Consulting, cu ale lor Oasis – Prima Shops.

Comments

comments

About the Author