Dani, tată a doi copii, a murit pe motocicletă după impactul cu mașina condusă de un american de 80 de ani

Posted on oct. 8 2022 - 6:54pm by petre

Un motociclist și-a pierdut viața în Mamaia, după ce a fost lovit de un american de 80 de ani. Poliția a deschis o anchetă

Pe o șosea din județul Constanța s-a petrecut o tragedie, vineri seară, în stațiunea Mamaia. Un motociclist, tată a doi copii, a murit, după ce a fost izbit în plin de o mașină condusă de un bărbat de 80 de ani, cetățean american.

Un echipaj sosit de urgență l-a resuscitat minute în șir pe tânărul motociclist în vârstă de 28 de ani, însă medicii nu l-au mai putut salva. Șoferul octogenar este cercetat pentru ucidere din culpă.

Cumplitul accident s-a produs vineri seară, pe bulevardul din Mamaia. Bărbatul de 80 de ani, cetățean american, conducea un autoturism dinspre Năvodari spre Constanța.

Brusc, a virat la stânga pe marcajul dublu continuu și a izbit cu viteză motocicleta care venea din sens opus. Tânărul de 28 de ani, aflat în șaua vehicului pe două roți, a fost lovit în plin. Motociclistul a căzut lângă mașină, iar motocicleta a zburat câtiva metri mai încolo.

În urma impactului puternic, aproape că s-a dezintegrat, și bucăți din ea au zburat pe asfalt. Tânărul motociclist a fost resuscitat minute în șir, însă fără rezultat. În cele din urmă, medicii au declarat decesul.

Șoferul american, cercetat în libertate
În urma accidentului, bucăți din motoclicleta tânărului de 28 de ani au rămas pe carosabilul din Mamaia. Au fost împrăștiate peste tot, chiar și după expertiza polițiștilor. Iar aici, prietenii, dar și familia au aprins o lumânare în memoria bărbatului.

În imaginile surprinse imediat după impact se vede cum șoferul autoturismului care l-a lovit pe motociclist, un bărbat de 80 de ani, abia stă pe picioare și se sprijină într-un baston. Polițiștii l-au audiat timp de mai multe ore.

Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța: „Din informațiile primate de la colegii mei s-a constatat faptul că șoferul are 80 de ani și este cetățean american”.

Motociclistul mort în acest accident cumplit era căsătorit și avea doi copii, o fată și un băiat. Pe rețelele sociale curg mesaje de condoleanțe. Apropiații tânărului sunt șocați și nu își pot explica nenorocirea.

Acum, șoferul de 80 de ani este cercetat, în libertate, pentru uciderea din culpă. Cetățeanul american este din Washington și se afla de mai multe luni în România, împreună cu soția lui.

Comments

comments

About the Author