Cei patru români, trei femei și un bărbat, zdrobiți pe autostradă în Germania, au fost identificați – Ionuț era la volan iar în dreapta se afla soția sa Mirela

Posted on sept. 13 2020 - 8:51pm by petre

Cei 4 români, victime ale carnagiului din Germania au fost indentificați.

Toți sunt din Galați, trei femei și un bărbat, toți au murit striviți într-un Opel Vivaro care a fost prins între două TIR-uri.

Ionuț era la volanul microbuzului, Mirela, soția lui, era în dreapta

Cele trei femei au între 27 și 48 de ani.

Un singur român a supraviețuit, din microbuz, are 40 de ani.

După accidentul devastator cu patru morți și doi răniți grav de vineri, de pe autostrada A44, polițiștii germani au putut clarifica identitatea victimelor. Toate victimele sunt cetățeni români.

Printre acestea se numără trei femei, a raportat duminică la Bielefeld un purtător de cuvânt al poliției, citat de westfalen-blatt.de. În direcția Dortmund, autostrada a fost închisă aproape 12 ore după accident

Un camion din România, înmatriculat în Suceava, a intrat în plin, cu viteză, într-n microbuz Opel Vivaro, oprit în capătul unui ambuteiaj. Opel-ul a fost proiectat și strivit de camionul din fața lui. Trei femei cu vârste cuprinse între 27 și 48 de ani și un tânăr de 27 de ani au murit în microbuz. O singură persoană din microbuz a supraviețuit, un bărbat de 40 de ani.

El și șoferul român al camionului vinovat de accident au fost extrem de grav rănit. Aproximativ 70 de pompieri și salvatori au intervenit la locul accidentului.

Două dintre victimele decedate în accident erau soț și soție, șoferul de 27 de ani al Opel-ului, Ionuț, și Mirela, care se afla în dreapta lui. Cei doi era din Tudor Vladimirescu, Galați. Și cele două femei moarte sunt tot din Galați, dintr-o localitate de lângă Tecuci.

Comments

comments

About the Author