Ziua Protecției Civile sărbătorită în Timiș – Cupa A.S.F.R.

Posted on Feb 25 2014 - 7:51pm by petre

 

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,BANAT” al județului Timiș s-au întrecut pentru câștigarea Cupei Protecției Civile în cadrul unor competiții sportive organizate între cele șapte subunități din județ.

Astăzi, 25.02.2014, peste 80 de pompieri profesioniști cu aptitudini sportive, din loturile reprezentative ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,BANAT” al județului Timiș și ale subunităților de intervenție, au participat la concursurile sportive organizate anual, cu ocazia Zilei Protecției Civile din România. Cupa A.S.F.R.1 (680x376)

Competițiile de minifotbal, tenis de masă și șah s-au desfășurat la baza sportivă din localitatea Sânandrei, județul Timiș, unde cu colegialitate, fairplay și spirit de echipă pompierii și-au dat tot concursul pentru ocuparea unui loc fruntaș în clasamentul final.

Locul I la competiția de minifotbal a fost luat de lotul sportiv al Stației de Pompieri Deta, antrenat de însuși comandantul subunității, maior Ioniță Herișanu, căruia i-a fost înmânată Cupa Protecției Civile.

Pe locul II s-au clasat pomperii de la Stația de Pompieri Buziaș, urmați de lotul sportiv al Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara.

La categoria tenis de masă, diploma a fost înmânată comandantului Stației de Pompieri Făget, maior Laurențiu Szabo, care cu dibăcie și îndemânare a reușit să se departajeze considerabil de colegii săi, ajungând să obțină locul I.Cupa A.S.F.R. (680x383)

Competiția de șah a fost câștigată prin tenacitate și răbdare de plutonier major Gheorghe Liviu Vasluianu, subofițer operativ principal în Compartimentul Monitorizare situații de urgență și dispecerat din cadrul I.S.U. Timiș.

Aceste concursuri s-au desfășurat în cadrul programului de activități organizate de Ziua Protecției Civile din România și au ca scop consolidarea spiritului de echipă în rândul pompierilor timișeni și promovarea colegialității și a spiritului de apartență în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,BANAT” al județului Timiș.

Comments

comments

About the Author