Ziua Poliției române, sărbătorită la Timișoara

Posted on Mar 23 2015 - 7:08pm by petre

Poliţiştii timişeni sărbătoresc 193 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române. Marţi, 24 martie a.c., la sediul inspectoratului, vor fi executate demonstraţii de luptă şi intervenţie, de dresaj canin şi prezentate elemente de tehnică şi dotare.Politie demonstratie mascati

Poliţia Română aniversează 193 de ani de atestare documentară. A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători.

În această zi de sărbătoare, dorim să arătăm cetăţenilor că poliţia este mereu aproape de comunitate, iar prin transparenţa care va fi arătată faţă de mijloace şi metode folosite în activităţile specifice se doreşte asigurarea unui climat de siguranţă şi încredere pentru toţi locuitorii judeţului.

Persoanele care doresc să ne fie alături sunt aşteptate, marţi, 24 martie a.c., începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, unde pot asista la programul oferit de poliţişti:

•    prezentarea unor elemente de tehnică şi dotare (scutere, motociclete, autoturisme şi autoutilitare, armament, etc.);
•    executarea unor demonstraţii de dresaj şi intervenţie de către conductori şi câinii din dotare;
•    executarea unor demonstraţii de luptă şi intervenţie de către luptătorii Serviciului Pentru Acţiuni Speciale.

Totodată, miercuri, 25 martie a.c., pe platoul din faţa inspectoratului vor fi expuse elemente de tehnică şi dotare.

În aceeaşi zi, va fi organizată festivitatea de avansare în gradul profesional următor a ofiţerilor şi agenţilor de poliţie, iar Clubul Sportiv „Timpolis” va premia poliţiştii care au câştigat competiţiile organizate în cursul săptămânii trecute.

Comments

comments

About the Author