Zboruri Wizz Air anulate după impactul avionului cu o pasăre

Posted on Iul 25 2017 - 5:23pm by petre

Zborurile Wizz Air W6 3613 de la Suceava la Bologna şi W6 3762 de la Bologna la Craiova, programate marţi, au fost anulate din cauza impactului avionului care trebuie să efectueze zborul cu o pasăre, ceea ce a determinat o inspecţie tehnice neprogamate a aeronavei, potrivit reprezentanţilor companiei.

“Zborurile Wizz Air W6 3613 de la Suceava la Bologna si W6 3762 de la Bologna la Craiova programate pentru ziua de 25 iulie au fost anulate din cauza unei inspecţii tehnice neprogamate a aeronavei determinată de impactul aparatului de zbor cu o pasăre. Toţi pasagerii au fost contactaţi şi li s-au oferit varianta rambursării complete sau posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri WIZZ alternative, vouchere pentru alimente şi  cazare, în conformitate cu reglementările UE în vigoare şi politicii Wizz Air. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor ale căror planuri de călătorie au fost afectate de această situaţie, dar siguranța lor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea companiei.” au transmis reprezentanţii companiei aeriene.

Wizz Air, Tarom şi Air Bucharest sunt singurele companii care operează zboruri pe aeroportul din Suceava. Pe aeroportul din Craiova decolează şi aterizează doar aeronave ale companiei Wizz Air.

 

sursa: Wizz AIr

Comments

comments

About the Author