World of Warcraft Cataclysm s-a lansat oficial*Deathwing the Destroyer se va intoarce in Azeroth

Posted on dec. 7 2010 - 8:45pm by petre

Luni, 6 decembrie, la miezul noptii, a avut loc evenimentul de lansare a celui mai asteptat joc al anului World of Warcraft Cataclysm.


Lansarea s-a facut simultan in mai multe magazine ale marilor retele distribuitoare, cum ar fi Altex, Flanco, s.a.m.d. Vanzarea jocului a inceput la ora 24.00.

World of Warcraft are peste 12 milioane de jucatori in intreaga lume, dintre care 15 mii de jucatori in Romania – inregistrati si activi (platitori) pe serverele Blizzard.

Estimam vanzari de peste 2500 de exemplare in noaptea lansarii, de doua ori mai mult fata de vanzarile inregistrate in noaptea lansarii din 2008 a declarat inainte de premiera Razvan Uruc Olaru HEAD of CONCEPT MANAGEMENT IT&MEDIA

Pretul jocului este de 149.9 de lei varianta PC si 299.9 de lei varianta PC Collectors.

In curand Deathwing the Destroyer se va intoarce in Azeroth, lasand o rana de-a lungul continentelor. Ai acum la dispozitie doua rase noi Worgen cu Alliance si Goblins cu Horde. Level Cap-ul a fost crescut la 85.

Zone cunoscute din continentele originale Kalimdor si Eastern Kingdoms au fost schimbate pentru totdeauna si li s-a adaugat continut nou.

Descopera zone noi deschise, inclusiv Uldum, Grim Batol si oraaul scufundal Vashjir de sub mare. Exploreaza Azeroth ca un preot gnome, un luptator blood elf sau una dintre combinatiile nou aparute.

Comments

comments

About the Author