Wizz Air nu mai zboarăde pe acest aeroport din România!

Posted on mai 15 2015 - 6:38pm by petre

Operatorul low-cost Wizz Air a anunțat, vineri, căși-a suspendat operațiunile de la Aeroportul Craiova din cauza lucrărilor de reabilitare a pistei, care au loc pe parcursul verii, informeazăcompania.

„Suspendarea temporarăa operațiunilor ar trebui săîi ajute pe reprezentanții aeroportului săfinalizeze renovarea și refacerea suprafeței pistei într-un timp rezonabil, chiar mai devreme decât termenul planificat. Suntem bucuroși săsusținem proiectul de îmbunătățire a pistei, care va aduce beneficii regiunii pentru mulți ani de acum înainte. Așteptăm cu nerăbdare săne reluăm operațiunile la Craiova mai târziu, pe parcursul acestui an, pe o pistăcomplet renovată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Wizz Air, Daniel de Carvalho.

Aeronava Wizz Air și personalul care deservesc operațiunile din Craiova vor fi relocate către alte piețe pe parcursul lucrărilor la pistă.

Clienții care au rezervări afectate de suspendarea temporarăa serviciilor din Craiova sunt contactați și li se oferărambursarea completă, varianta de a păstra suma plătităsub formăde WIZZ Credit sau reprogramarea gratuită.

Compania aerianăopereazăo flotăde 55 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, pe 360 de rute care asigurălegătura între 110 destinații din 37 de țări.

ÎnRomânia, Wizz mai opereazăpe aeroporturile din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Târgu Mureș, Arad, Sibiu și Iași.

sursa: Ziarul Financiar

Comments

comments

About the Author