Week-end de aventura pentru parinti si copii pe Muntele Mic

Posted on sept. 9 2010 - 1:18pm by petre

Un mod inedit de aventura, atat pentru parinti, cat si pentru copii. Jocuri interactive, activitati in aer liber, dar si un mod de relaxare, savurand aerul curat de pe Muntele Mic aceasta este propunerea celor de la Junior Adventure, pentru sfarsitul de saptamana care urmeaza.

Junior Adventure impreuna cu Vertical Adventure si Hotel Felix invita toti parintii si copii din Timisoara si din tara la un week-end de aventura pe Muntele Mic. Provocarea este lansata atat pentru pentru cei care nu au participat la programele Junior Adenture, cat si pentru cei care s-au familiarizat dj cu activitatile si excursiile marca Junior Adventure.
Programul se intinde pe parcursul a trei zile, in perioada 10-12 septembrie si cuprinde atat activitati out-door, cat si jocuri interactive. Activitatile se anunta a fi desfasurate in doua echipe, formate din parinti si copii, iar activitatile sunt atent alese pentru fiecare grupa de varsta. In timp ce parintii sunt invitati sa retraiasca fragmente din copilarie si o portie de adrenalina, copii sunt provocati sa demonstreze parintilor abilitatile lor in sporturile de munte si jocurile de cabana.
Scopul actiunii este de a demonstra ca petrecerea timpului liber intr-un mod activ poate fi mai benefic pentru sanatate decat o vacanta in stil sedentar. Este un exercitiu pe care am reusit sa il impunem deja in randul parintilor care ni s-au alaturat in provocarile lansate din taberele anterioare. Cat despre cei mici, taberele Junior Adventure nu ezita a fi de fiecare data o aventura pe cinste, precum si un prilej de a-si descarca energia si a-si faci prieteni noi, a declarat organizatorul Junior Adventure, Medana Pop.
Renate Simion

Comments

comments

About the Author