Virginia, o tânără de 23 de ani, a fost vaccinată din greșeală cu patru doze de ser Pfizer!

Posted on mai 14 2021 - 11:06am by petre

Virginia, italianca de 23 de ani vaccinată din greșeală cu 4 doze de Pfizer, duminica trecută, se află sub supravegherea unui celebru virusolog italian, Fabrizio Pregliasco.

Deocamdată, accidentul nefericit pare să aibă un singur efect.

Mama tinerei, citată de Corriere della Sera, spune că aceasta a început să sufere de o deshidratare masivă.

„Virginia suferă încontinuu de sete și a ajuns să bea până la 7 litri de apă pe zi, însă setea nu se potolește. Are buze uscate și cearcăne. M-am îngrijorat și l-am sunat pe doctorul Pregliasco să-l întreb dacă poate să o ia pe Virginia ca pacientă. A acceptat. El a recomandat niște teste urgente pe care le-am efectuat deja și urmează să vedem care sunt concluziile”, a spus mama fetei.

Duminica trecută, studenta de 23 de ani a fost vaccinată, din greșeală, cu 4 doze de vaccin Pfizer, nu 6 cum s-a crezut inițial. O asistentă a greşit şi, în loc să-i injecteze tinerei o doză de vaccin, i-a administrat 4. Starea ei de sănătate este bună, însă singurul efect al acestui accident pare să fie deshidratarea.

Medicul care o supraveghează încă nu a venit cu o concluzie în baza testelor recomandate.

Tânăra a spus la vremea respectivă că nu intenționează să depună plângere plângere penală, dar că se va adresa instanței civile dacă vor fi efecte pe viitor.

Comments

comments

About the Author