Viol și crimă din răzbunare – criminalul ar fi intrat să-i violeze fiica bărbatului care ar fi avut o aventură cu soția sa!

Posted on iul. 2 2021 - 7:28pm by petre

Anchetatorii din Constanța audiază, vineri seară, un bărbat suspectat că a violat o fată de 20 de ani din localitatea Corbu şi l-a ucis pe tatăl ei. Audierile au loc la sediul Poliţiei Năvodari.

Ministerul Afacerilor Interne anunţă, vineri seară, că există un suspect în cazul violului şi omorului din judeţul Constanţa. „În urma activităţilor desfăşurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliţiei oraşului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor. În cauză urmează a se dispune măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa”, a transmis MAI.

Sursa citată a precizat că alarma a fost dată, vineri dimineaţă, la ora 03.45. „Poliţiştii Secţiei 5 Rurală Cogealac-IPJ Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o minoră, de 15 ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi pătruns în locuinţa sa, din localitatea Corbu şi ar fi întreţinut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, iar tatăl lor ar fi fost înţepat în zona abdomenului cu un corp ascuţit. Ajuns la faţa locului, echipajul medical a constat din păcate decesul bărbatului, în vârstă de 41 de ani”, a transmis MAI.

Instituţia precizează că din echipa de cercetare fac parte poliţişti de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Constanţa, precum şi specialişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale şi ai Institutului Naţional de Criminalistică din Poliţia Română. Tânăra violată a fost transportată la spital, pentru îngriji medicale de specialitate.

 

Soţia bărbatului şi mama fetei violate a fost legată în baie de agresor şi tăiată la o mână. Deşi era în vizibilă stare de şoc, femeia a spus că nu are nevoie de asistenţă medicală la sosirea echipajelor de poliţie şi ambulanţă. Femeia susţine că criminalul a spus că soţul ei ar fi avut o aventură cu soţia lui, motiv pentru care a vrut să se răzbune. „Ce-ai făcut şi nu ştiu eu?”, a strigat femeia, disperată.

Reamintim că o crimă oribilă a avut loc în această dimineață, la Corbu, după ce un bărbat cu cagulă înarmat cu un cuțit a pătruns în casa unei familii, unde a violat o fată de 20 de ani şi l-a omorât pe tatăl care a încercat să o ajute.

Sora cea mică a tinerei de 20 de ani, o adolescentă de 15 ani, a fost cea care a sunat la 112. Martorii spun că agresorul a intrat peste familie în toiul nopţii şi a întrebat care dintre cele două fete este majoră. A luat fata cea mare în dormitor, moment în care tatăl a încercat să-şi apere copilul. Atunci, bărbatul de 41 de ani a fost atacat cu cuţitul.

Comments

comments

About the Author