VINVEST te trimite la „Pensiunea lui Teo”, în ceea cea mai frumoasă cetate locuită din Europa

Posted on Mar 26 2017 - 1:29am by petre

Salonul Internațional de Vinuri din Timișoara VINVEST ediția a XIV-a este un eveniment la care își aduc contribuția peste 100 de parteneri și colaboratori, co-organizatori fiind Asociația Degustătorilor Autorizați din România, Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timișoara, Asociația de Cultură și Promovarea Vinului VINVEST, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Județean Timiș. Din industria vitivinicolă, Cramele Anastasia sunt partener oficial, iar Crama Hermeziu este partener național.
Pe lângă posibilitatea de degusta nu mai puțin de 299 de soiuri selecte de vin, vizitatorii VINVEST 2017 vor avea șansa de câștiga numeroase premii, vinuri nobile, dar și sejururi la hoteluri și pensiuni de ținută.

Una dintre destinatinațiile speciale unde poți ajunge, dacă vii la VINVEST, este ”Pensiunea lui Teo”.

Pensiunea de la Teo bun
Situată în mijlocul cetăţii medievale Sighişoara, „Pensiunea lui Teo” este o destinaţie perfectă de vacanţă fiind adăpostită în, ceea ce este considerată şi azi, cea mai frumoasă cetate locuită din Europa. Doar la aici puteţi vedea singura grindă de stejar arsă de la al doilea incendiu al cetăţii, din anul 1676.

Pe lângă o ambianţă plină de istorie şi tihnă, oaspeţii primesc spre degustare, din partea casei, pălincă de prune, mere, pere şi vin direct din piviniţa lui Teo Coroian, veche de peste 500 de ani. Mai mult decât atât, faimosul Orient Express are staţie la Sighişoara, iar călătorii săi se opresc întotdeauna la „Pivniţa lui Teo” unde sunt poftiți să mănance pâine de casă cu cartofi, untură cu boia și ceapă.

Adresă: Str. Şcolii nr.14, Sighişoara România,
jud. Mureş

Proprietar: Teodor Coroian

Telefon: 0722 496 263

E-mail: office@delateo.ro

Website: http://www.delateo.ro/
Cei interesați să participe la VINVEST sunt așteptați în zilele de vineri și sâmbătă între orele 10:00 – 20:00, iar duminică între 10:00 – 17:00. Un bilet de intrare costă 20 de lei, bani pentru care fiecare persoană primește ca souvenir un pahar de vin cu emblema VINVEST pe care îl poate folosi și în cadrul degustărilor din salon și are posibilitatea de a intra în tragerile la sorți pentru numeroasele premii puse în joc la tombolele Salonului VINVEST.

Comments

comments

About the Author