VINVEST te trimite la cel mai celebru hotel de wellness din vestul României, Afrodita Resort & Spa

Posted on Mar 24 2017 - 11:18pm by petre

Salonul Internațional de Vinuri din Timișoara VINVEST ediția a XIV-a este un eveniment la care își aduc contribuția peste 100 de parteneri și colaboratori, co-organizatori fiind Asociația Degustătorilor Autorizați din România, Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timișoara, Asociația de Cultură și Promovarea Vinului VINVEST, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Județean Timiș. Din industria vitivinicolă, Cramele Anastasia sunt partener oficial, iar Cramele Hermeziu sunt partener național.

Pe lângă posibilitatea de degusta nu mai puțin de 299 de soiuri selecte de vin, vizitatorii VINVEST 2017 vor avea șansa de câștiga numeroase premii, vinuri nobile, dar și sejururi la hoteluri și pensiuni de ținută.Afrodita si VINVEST

Astfel, vizitatorii VINVEST 2017 pot câștiga un weekend de răsfăț pentru două persoane la cel mai cunoscut resort Wellness & Spa din vestul țării, Afrodita Resort & Spa din bi-milenara stațiune Băile Herculane.
wellness afrodita
Cei interesați să participe la VINVEST sunt așteptați în zilele de vineri și sâmbătă între orele 10:00 – 20:00, iar duminică între 10:00 – 17:00. Un bilet de intrare costă 20 de lei, bani pentru care fiecare persoană primește ca souvenir un pahar de vin cu emblema VINVEST pe care îl poate folosi și în cadrul degustărilor din salon și are posibilitatea de a intra în  tragerile la sorți pentru numeroasele premii puse în joc la tombolele Salonului VINVEST.

Comments

comments

About the Author