VIDEO! UPDATE – Autoarea atacului în direct din studioul Antena 1 a fost prinsă de Poliție

Posted on mart. 20 2021 - 2:27pm by petre

Mirela Vaida a fost atactă, în direct, în platoul emisiunii Acces Direct. O femeie a pătruns în platou și a aruncat cu un bolovan spre prezentatoarea tv.

O femeie a intrat în platoul emisiunii Acces Direct și a aruncat un bolovan spre Mirela Vaida.

VIDEO

Membrii echipei au intervenit imediat și au chemat Poliţia şi Ambulanţa.

La reluarea emisiunii, Mirela Vaida a povestit că se teme pentru siguranţa sa.

„Am chemat Poliția (…). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios.

În momentul în care sunt atacată în direct cu pietroi poate fi clar încadrare de tentativă de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu că nu m-a nimerit”, a spus Mirela Vaida, imediat după reluarea emisiunii Acces Direct.

VEZI AICI VIDEO

În urma incidentului a fost depusă o plângere la Poliție.

UPDATE

 

Femeia care a atacat-o cu un bolovan, în direct, pe Mirela Vaida a fost reţinută de poliţişti.

„Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.

A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical”, informează poliţia, potrivit antena3.ro.

Femeia a pătruns în platoul emisiunii pe o uşă laterală, neasigurată

”Primesc foarte multe amenințări”
„Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.
Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată.

VIDEO

Comments

comments

About the Author