Video ȘOCANT cu prăbușirea unui avion cu 58 de oameni la bord peste o șosea direct într-un râu! Un șofer de taxi a scăpat ca prin minune dupăavionul i-a lovit mașina

Posted on feb. 4 2015 - 2:31pm by petre

Un avion aparținând companiei taiwaneze TransAsia Airways și având peste 50 de persoane la bord s-a prăbușit, miercuri, într-un râu în Taipei, provocând moartea a 12 persoane, relateazăBBC News Online.

Avionul avea la bord 58 de persoane, dintre care 53 de pasageri și cinci membri ai echipajului. Dintre pasageri, 31 sunt turiști din China continentală, care cel mai probabil se întorceau acasă, întrucât multe persoane vin în Taiwan prin insulele Kinmen.Taiwan plane1

Avionul este în prezent pe jumătate scufundat în apele râului Keelung. Echipele de salvare au tăiat fuzelajul și încearcăsăsalveze persoanele blocate în interior.

Oficiali din Taipei susțin că16 persoane au fost rănite, iar soarta altor 30 nu este cunoscută.

Avionul ATR-72 tocmai decolase de pe aeroportul Songshan din Taipei și se îndrepta către insulele Kinmen, în largul coastei de sud-est a Chinei, a precizat agenția CNA. Controlorii de trafic aerian au pierdut contacul cu avionul la ora locală10.55 (04.55 ora României).Taiwan plane (760x428)

ÃŽnregistrări video, realizate probabil din mașinile care treceau pe pod, aratăcum avionul pierde rapid în altitudine, lovește un taxi apoi marginea podului, înainte de a se prăbuși în râu.

Un post local de televiziune ETTV a difuzat o înregistrare video în care se vede căavionul este acoperit aproape în întregime de apele râului Keelung, din Taiwan.

Îniulie, 48 de persoane au murit dupăce un avion aparținând TransAsia Airways s-a prăbușit în arhipelagul Penghu din Taiwan, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author