VIDEO Noapte de coşmar în Ucraina – ucrainienii spun că au distrus zeci de blindate rusești – președintele Zelensky a ieșit din buncăr

Posted on feb. 25 2022 - 10:42pm by petre

Forțele armate ucrainene au postat joi imagini cu pagubele produse trupelor rusești care au invadat Ucraina. În imaginile de pe rețelele sociale se văd tancuri rusești distruse, un elicopter doborât, dar și cum dronele ucrainene distrug tancuri din aer.

Se trage cu rachete deasupra Kievului. Mai multe explozii s-au auzit în apropierea unei centrale termice din Kiev. S-a tras și în orașul Izmail de lângă România. Primarul Kievului avertizează că va fi o noapte grea, deoarece trupele ruse sunt „foarte aproape” de capitala Ucrainei.

Incendiu de proporții la sediul Serviciilor Secrete din Chernihiv, un oraș din Ucraina.

Rusia a tras vineri asupra a două nave străine în apropierea portului Pivdennîi din Marea Neagră, a anunţat Ministerul ucrainean al Infrastructurii pe pagina sa de Facebook.

Explozii au avut loc în marile oraşe din întreaga ţară, nu doar din zona regiunilor separatiste recunoscute de Vladimir Putin ca fiind independente.

În Ucraina s-au dat astăzi lupte pe străzi, iar armata ucraineană sustine că a ucis 1000 de soldați ruși. De cealaltă parte, rușii au lansat sute de rachete, iar multe au lovit zone rezidențiale civile. Ucrainenii și-au petrecut noaptea sub tirurile de rachete, iar ziua a continuat cu noi bombardamente

 

Sunt imagini șocante, de neimaginat până acum 2 zile: oameni striviți de tancuri în mașinile lor, copii care spun în hohote de plâns că nu vor să moară. Doar câteva scene din coșmarul Război în Ucraina, ziua a doua.

Președintele Ucrainei a ieșit în stradă, alături de mai mulți oficiali. Volodymyr Zelensky a postat un videoclip pe Facebook în care spune că este în Kiev și că a ieșit să își apere țara. Anterior, Zelensky susținea dintr-un buncăr faptul că s-a ascuns și că îi este frică pentru siguranța familiei sale.

Comments

comments

About the Author