VIDEO! Ce au găsit polițiștii la traficanții din Timișoara

Posted on apr. 16 2015 - 2:07pm by petre

Azi, 16 aprilie a.c., în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Timișoara, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Timișoara au efectuat 10 percheziții domiciliare, pe raza municipiului, la persoane bănuite de contrabandăcu produse accizabile.

Aproape 30.000 de țigarete de contrabandăși mai multe telefoane mobile au fost ridicate de polițiștii Secției 3 Timișoara, în urma unor percheziții efectuate, pe raza municipiului, la persoane bănuite de contrabandăcu produse accizabile.

Acțiunea a vizat documentarea și probarea activității infracționale a 5 persoane cu vârste între 40 și 60 de ani.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, începând cu luna decembrie 2014 și pânăîn prezent, cei în cauzăar fi desfășurat activități ilicite cu țigarete provenite din contrabandă, pe care le-ar fi depozitat în mai multe apartamente închiriate într-un imobil din Timișoara.

Înurma perchezițiilor, polițiștii au depistat mai multe telefoane mobile și aproape 30.000 de țigarete, de diferite mărci, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Încadrul acțiunii, un alt bărbat în vârstăde 48 de ani a fost depistat în timp ce transporta cu un autoturism țigarete de contrabandă, cu scopul de a le depozita în unul dintre apartamentele percheziționate.

Cele 6 persoane depistate au fost conduse la sediul secției de poliție pentru audieri, fațăde acestea urmând a fi luate măsurile legale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Glad Voievod„ Timișoara.

Comments

comments

About the Author