VIDEO! Ce au găsit polițiștii la traficanții din Timișoara

Posted on Apr 16 2015 - 2:07pm by petre

Azi, 16 aprilie a.c., în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 3 Timişoara au efectuat 10 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului, la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile.

Aproape 30.000 de ţigarete de contrabandă şi mai multe telefoane mobile au fost ridicate de poliţiştii Secţiei 3 Timişoara, în urma unor percheziţii efectuate, pe raza municipiului, la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile.

Acţiunea a vizat documentarea şi probarea activităţii infracţionale a 5 persoane cu vârste între 40 şi 60 de ani.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, începând cu luna decembrie 2014 şi până în prezent, cei în cauză ar fi desfăşurat activităţi ilicite cu ţigarete provenite din contrabandă, pe care le-ar fi depozitat în mai multe apartamente închiriate într-un imobil din Timişoara.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au depistat mai multe telefoane mobile şi aproape 30.000 de ţigarete, de diferite mărci, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul acţiunii, un alt bărbat în vârstă de 48 de ani a fost depistat în timp ce transporta cu un autoturism ţigarete de contrabandă, cu scopul de a le depozita în unul dintre apartamentele percheziţionate.

Cele 6 persoane depistate au fost conduse la sediul secţiei de poliţie pentru audieri, faţă de acestea urmând a fi luate măsurile legale.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Glad Voievod” Timişoara.

Comments

comments

About the Author