Victor Ponta s-a lansat pentru Cotroceni de la Bengești și Novaci

Posted on iul. 29 2014 - 8:55pm by petre

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marți, la Craiova, la Consiliului Național al partidului, căși-a lansat candidatura pentru alegerile prezidențiale „puțin mai devreme, la Novaci, la Bengești, alături de oameni care reprezintăRomânia adevărată”.

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, le-a spus, marți, membrilor Consiliul Național căa văzut mulți candidați care au crezut căsunt deja președinți și sănu uite căvanitatea este cel mai grav păcat, arătând căVictor Ponta va fi președinte atunci când se va număra ultimul buletin de vot.

„Săfim conștienți toți cănu existăvictorie ușoarăîn alegerile prezidențiale. Aceastăregulăe valabilăoriunde în lume, iar la noi în partid, cu atât mai mult. Mai ales căîn România instituția prezidențialăare importanțăcovârșitoare în arhitectura statului și are o încărcăturăemoționalăprofundă. Oricât de slabi ar părea adversarii noștri, cât de vulnerabili ar fi, victoria nu va fi niciodatăușoară. Sănu uitați căvanitatea este cel mai grav păcat. Am văzut mulți candidați, inclusiv la noi, de-a lungul anilor, care au crezut căsunt deja președinți, sănu ne lăsăm înșelați de avansul de pe care îl avem și sănu uităm căcel mai important lucru este sămuncim și săfim organizați și căVictor Ponta va fi președinte atunci când se va număra ultmul buletin de vot și rezultatul va fi oficial”, a afirmat Dragnea, la reuniunea de la Craiova, unde Victor Ponta și-a anunțat candidatura la Președinție.

El a mai spus căvoturile nu se câștigăla televizor, ci se pot pierde la televizor, arătând cătrebuie săse meargăla ușa fiecărui român.

„Vreau săvăreamintesc că, deși vorbim de o campanie națională, știți foarte bine căvoturile se câștigăîn teritoriu, în fiecare localitate, în fiecare sat, la ușa fiecărui român. Ca director al campaniei văspun căalegerile nu se câștigăla televizor, se pot pierde la televizor, dar alegerile se câștigădin discuția directăcu oamenii, din dicuțiile pe care le putem face. Sănu ne amăgim cărealitatea tării este ceea ce se vede la televizor, în niște studiouri, realitatea este la Novaci (…), oriunde în aceastățară. Pentru a-i convinge, nu este suficient săieșim la televizor, săiasăVictor Ponta la televizor, este important ca fiecare dintre dumneavoastrăsădiscutați cu vecinii, cu prietenii și săspuneți în primul rând de ce va fi bine pentru viața, bunăstarea și viitorul lor ca Victor Ponta săfie președinte. Fiecare membru de partid va trebui sădevinămilitant”, a mai arătat Dragnea.

El a mai spus cătoți militanții partidului trebuie săorganizeze adunări generale pânăla finalul lunii august și le-a cerut liderilor PSD din teritoriu săîncheie protocoale de colaborare cu PC și UNPR deoarece sunt „colegi loiali”.

„Înperioada 1-31 august văcer săorganizați adunări generale în toate localitățile din România, astfel încât la finalul lunii august fiecare membru de partid să-și cunoascărolul pe care îl va avea în aceastăcampanie electorală. Trebuie săștim adevărul electoral din fiecare sector electoral din aceastățară, nu este ușor, dar o săo facem. Cer tuturor colegilor de la PSD săîncheie rapid protocoale de colaborare cu colegii de la PC și UNPPR, sunt colegii noștri loiali, sunt un real sprijin, au dovedit în campania pentru europarlamentare, dovedesc în Parlament, în arcul guvernamental”, a adăugat Dragnea.

Comments

comments

About the Author