Vezi ce CADOURI, OFERTE și super concerte te așteaptăla deschiderea Shopping City Timișoara

Posted on mart. 28 2016 - 12:44pm by petre

Magazinele au pregătit oferte speciale, valabile doar la inaugurarea Shopping City Timișoara

ÃŽncepând cu 31 martie, noul centru comercial aduce timișorenilor oferte de nerefuzat la haine, cosmetice, accesorii și distracție.
Andra, Vița de Vie, Phaser, Robbin and the Backstabbers, Vama vor concerta chiar la mall, în zilele de 1, 2 și 3 aprilie.

Odatăcu deschiderea sa, din 31 martie, ora 10:00, Shopping City Timișoara, cel mai nou mall din vestul țării, își așteaptăclienții cu oferte generoase, valabile doar în perioada inaugurală. Mai mult decât atât, vom organiza pentru timișoreni o serie de super concerte, pentru a ne bucura cum se cuvine de marele eveniment.

1 aprilie (zona parcare): Andra (ora 18:00) și Vama (ora 20:00)

2 aprilie (zona parcare): Phaser (ora 18:00), Robin and The Backstabbers (ora 18:45) și Vița de Vie (ora 20:00)

3 martie (în mall, zona atrium): ansamblul folcloric Doina Timișului (ora 17:30) și Gașca Zurli – spectacolul Am o căsuțămică(ora 19:00)

Cât privește promoțiile disponibile în magazine, cu ocazia inaugurării centrului comercial, puteți găsi mai jos o selecție:

ANNA CORI vine cu reduceri de pânăla 30% la încălțăminte, genți și accesorii. La rândul lor, C&A, Salamander, Tezyo și Meli Melo își vor întâmpina clienții cu o reducere de 20%, aplicatătuturor produselor din magazin. Kenvelo, Lee Cooper și Timeout oferă30% reducere la articolele cu preț întreg. Pupa va reduce prețurile cu 20%, iar primele 100 de cliente vor primi un cadou special, un lac de unghii. Penti a pregătit reduceri de 25%.
La Sephora, al doilea produs va putea fi achiziționat cu prețul redus cu 30%, în primele 4 zile de la inaugurare.

Înmagazinul Orsay, fiecare vizitator va primi, doar pe data de 31 martie, o reducere de 20% la cumpărături, catalogul produselor și un voucher în valoare de 50 lei ce va putea fi utilizat la cumpărăturile ulterioare. La Deichmann, în perioada 31 martie – 3 aprilie, familiile vor avea prioritate: la douăproduse achiziționate, prețul celui de-al doilea este redus cu 20%.

DM pregătește 3 zile de răsfăț clienților săi. Înziua inaugurării, pe 31 martie, magazinul oferăcadou TVA-ul la toate produsele. A doua zi, 1 aprilie, vine cu o reducere de 25% la parfumerie, produsele de fațăși cosmeticădecorativă. De asemenea, clientele DM vor beneficia gratuit de machiaj profesionist realizat de un make-up artist. A treia zi, pe 2 aprilie, este zi de distracție la DM. Pe baza bonului de casă, clienții vor putea participa la Roata Norocului, în urma căreia vor putea câștiga unele dintre produsele puse în joc.

Timp de o lună, pânăpe 30 aprilie, la Douglas, iubitorii parfumurilor Salvatore Ferragamo vor primi voucher de 50 de lei la achiziționarea oricărui parfum aparținând acestui brand.

H&M dăstartul petrecerii inaugurale în jurul orei 10:10, pe 31 martie, când primii 50 de clienți vor primi câte un card cadou în valoare de 50 de lei și cumpărăturile cu valori mai mari de 150 lei beneficiazăde reducere 20%, în vreme ce la New Yorker, clienții vor avea avantajul de a obține vouchere în valoare de 25 lei, la cumpărături de 125 lei, și vouchere de 50 lei, la cumpărături de 250 lei.

Nu în ultimul rând, la Yves Rocher doamnele și domnișoarele vor fi răsfățate cu o surprizăla orice produs achiziționat, în limita stocului disponibil.

The Jack Slots și Play Again vor aduna găștile de prieteni la partide de bowling și biliard și le vor oferi o reducere de 50% la aceste servicii.

Și veștile bune nu se opresc aici:

45 de vouchere cadou, în valoare de 50 lei fiecare, vor putea fi obținute în urma extragerii la sorți, în cadrul concursului ce va fi organizat pe pagina de Instagram a Shopping City Timișoara, începând cu ziua deschiderii mall-ului.

Înplus, 1.000 de shopping bags personalizabile vor putea fi câștigate, în ordinea sosirii, dacăvizitatorii ne demonstreazăla stand căau dat check-in pe pagina de Facebook.

Multe alte surprize sunt pregătite pentru cumpărători pe 31 martie, dacăurmăresc cu atenție paginile de Facebook și Instagram ale Shopping City Timișoara.

———————————

Shopping City Timisoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din vestul țării, situat pe strada Șagului nr. 100, va avea, odatăcu inaugurarea sa, o suprafațăînchiriabilăde 70.000 metri pătrați și va pune la dispoziția clienților săi 2.400 de locuri de parcare.

Acesta va găzdui branduri de prestigiu internațional, precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.
Carrefour a deschis în noul mall din TimiÅŸoara primul și singurul hypermarket din zona de vest a țării. Magazinul se întinde pe o suprafațăde 10.000 mp.

Înplus, timișorenii vor avea acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Capitalei, care va aduce 13 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum și conceptele revoluționare iMAX și 4Dx. Proiectul va cuprinde zone generoase de petrecere a timpului liber și food court, precum și o salăde fitness ultramodernă, dotatăcu piscinăsemi olimpică, zone de bowling, billiard, casino și food-court cu restaurante pentru toate gusturile. Copiilor li se pregătește cel mai mare și complex spațiu de joacădin oraÅŸ.

Comments

comments

About the Author