Veste proastă de la Wizz Air

Posted on iun. 24 2023 - 2:35pm by petre

Compania aeriană Wizz Air a scurtat la jumătate intervalul de timp în care pasagerii care nu cumpără locurile atunci când achiziționează biletele pot face check-in online gratuit. Până acum, acești pasageri puteau face check-in online cu 48 de ore înainte de zbor, însă începând din 12 iunie perioada a fost scurtată la 24 de ore înainte de zbor, arată Airtravel.

„Rețineți că, după 12 iunie 2023, ora 00:00 UTC, check-inul online gratuit va fi disponibil cu 24 de ore înainte de ora de decolare programată și până la 3 ore înainte de aceasta, dacă nu v-ați achiziționat locurile pentru rezervare.” a transmis WIZZ AIR

Conform modificărilor recente, în cazul în care nu achiziționați locurile pentru rezervare, veți fi supuși alegerii aleatorii la check-inul online disponibil cu 24 de ore înainte de zbor. Dacă călătoriți în grup, este puțin probabil să obțineți locuri apropiate.

 

Înainte de modificări, check-inul online gratuit era disponibil cu 48 de ore înainte de ora programată a decolării și până la trei ore înainte de aceasta. Acum, check-inul online este disponibil într-un interval de 30 de zile înainte de decolarea programată a zborului și până la trei ore înainte de aceasta, în cazul în care ați achiziționat un loc în timpul rezervării.

Comments

comments

About the Author