Veste mare de la Wizz Air pentru români

Posted on Iun 6 2017 - 1:14pm by petre

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, anunţă astăzi o nouă rută, din Timişoara, spre însoritul Tel Aviv, aflat pe coasta Israelului, ce va începe din 30 octombrie, cu două frecvenţe pe săptămână, în fiecare luni şi vineri. Pasagerii WIZZ dornici să descopere această destinaţie populară de vacanţă îşi pot rezerva deja bilete pe wizzair.com, de la doar 179 de lei.

Tel Aviv, un oraş modern, vibrant şi cosmopolit este perfect pentru vacanţe în orice perioadă a anului, cu plajele sale de pe coastă unde te poţi bronza în voie, unde cafenelele şi inovaţiile culinare fac parte din culoarea locală. Cu o moştenire istorică fascinantă, oraşul îşi surprinde vizitatorii cu galerii de artă contemporană, restaurante şic, mici magazine artizanale şi plaje fermecătoare.
Dovedind dedicarea şi angajamentul faţă de pasagerii din România din ultimii zece ani, WIZZ propune mereu noi oportunităţi de călătorie la preţuri scăzute care să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor. Populara destinaţie Tel Aviv este acum disponibilă de pe cinci aeroporturi din România, inclusiv din Cluj-Napoca şi Iaşi. Începând din 17 iunie ruta la preţ scăzut Bucureşti – Tel Aviv va avea o frecvenţă de 6 zboruri pe săptămână, iar din 18 septembrie va fi zilnică, în timp ce din 19 iunie urmează să se lanseze serviciul Craiova-Tel Aviv.
Începând de astăzi, călătorii din Timişoara se pot bucura de 16 destinaţii spre 8 ţări disponibile în reţeaua WIZZ de preţuri scăzute, inclusiv popularele rute spre Bruxelles Charleroi, Madrid, Eindhoven şi Munchen Memmingen. WIZZ caută să ofere cele mai mici tarife posibil şi propune bilete de la 19 lei*, subliniind angajamentul său de a democratiza călătoriile aeriene în România şi de a stimula în continuare turismul şi relaţiile de afaceri între ţări.
Ca linia aeriană principală a oraşului Timişoara, Wizz Air şi-a câştigat încrederea şi loialitatea a peste 3,5 milioane de pasageri de la începutul operaţiunilor sale din 2008 pe aeroportul internaţional Traian Vuia. Anul aceasta, WIZZ a sărbătorit opt ani la baza sa din oraş, care deţine două aeronave moderne Airbus A320, ceea ce reprezintă o investiţie de 196 milioane de dolari**. O echipă de 69 de profesionişti în aviaţie lucrează în cadrul acestei baze locale.
Anul trecut, peste 665.000 de pasageri din şi spre Timişoara s-au bucurat de preţurile scăzute WIZZ, de sistemul de rezervare facil şi de serviciile excelente de la bord, ceea ce înseamnă că activitatea WIZZ locală susţine aproape 500 de locuri de muncă*** în domeniile aviaţiei şi turismului.

NOUA RUTĂ WIZZ AIR DIN TIMIŞOARA

Rută  Zile de plecare Începe din  Preţuri de la*
Timişoara –Tel Aviv  luni, vineri  30 octombrie 2017 RON 179

Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager declară: “Suntem încântaţi să adăugăm astăzi Tel Aviv, o nouă destinație interesantă, reţelei de rute cu preţuri scăzute Wizz Air din Timişoara. Începând din 30 octombrie, pasagerii noştri pot descoperi istoria fascinantă a oraşului Tel Aviv, dar şi plajele însorite, la preţuri scăzute începând de la 179  lei*. Căutând întotdeauna să vină în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, WIZZ oferă acum o legătură directă cu Tel Aviv de pe cinci aeroporturi din România, inclusiv serviciul din Craiova, care va începe pe 19 iunie. Ca şi liderul companiilor aeriene din România vom continua să ne extindem reţeaua în continuă creştere prin practicarea celor mai mici preţuri pentru pasagerii noştri şi prin experienţa excelentă la bord oferită pasagerilor. Echipajul nostru dedicat abia aşteaptă să îi întâmpine pe pasageri la bordul flotei tinere!”

Comments

comments

About the Author