Veste grozavă despre al treilea MALL de la Timișoara! Când se construiește și ce hypermarket a pre-închiriat deja spațiu

Posted on Oct 19 2016 - 1:47pm by petre

Potrivit Capital.ro. dezvoltatorul imobiliar cu capital israelian Plaza Centers a intrat în etapa de semnare a contractelor cu echipa de constructori care va începe anul acesta construcţia mallului Timişoara Plaza.
„Plaza Centers e în faza de semnare a contractelor cu subcontractorii şi sperăm să înceapă construcţia anul acesta“, a declarat Liana Dumitru, director asociat al Colliers, companie care se ocupă de închirierea proiectului, citată de Capital.

În vara acestui an, investitorul a semnat un contract de pre-închiriere cu grupul francez Auchan pentru o suprafaţă de 10.426 mp din viitorul mall.

Plaza Centers vrea să înceapă construcţia mallului în acest an şi să finalizeze investiţia în 2018. Acesta ar fi primul mall construit de Plaza Centers în România, după încercările eşuate de la Miercurea Ciuc şi Casa Radio din Bucureşti.

Compania a semnat în vara anului trecut un acord de finanţare cu Banca de Export Import a Ungariei pentru circa 65% din costul de dezvoltare a mallului din Timişoara, care va avea o suprafaţă comercială de circa 38.000 mp. Tot anul trecut, Plaza Centers a obţinut autorizaţia de construire. Acesta va fi al treila mall din oraşul de pe Bega.

sursa: Capital.ro

Comments

comments

About the Author