Vânzătorul de la loterie i-a scris greșit numerele pe bilet – s-a supărat, însă a avut o surpriză uriașă de 1 milion de dolari

Posted on apr. 23 2022 - 6:17pm by petre

Josh Buster, 40 de ani, bucătar de profesie, a cumpărat de la o agenție două bilete pentru extragerea Mega Millions din 15 aprilie.

Din neatenție, angajatul i-a tipărit greșit numerele, iar unul din numerele alese de Josh a fost pus pe un bilet, iar celelalte 4, pe cel de-al doilea. A fost supărat după ce și-a dat seama de oroare, însă, oricum, nu-și făcuse prea mari speranțe, potrivit CNN.

„De obicei nu am noroc, așa că m-am împăcat destul de rapid cu greșeala”, a spus el. După tragere, a verificat totuși numerele câștigătoare online și a avut o surpriză de proporții când și-a dat seama că greșeala îi adusese un premiu de 1 milion de dolari.

Josh Buster a spus că îți va folosit o parte din câștig pentru a-și plăti ipotecile și că restul sumei o va economisi pentru pensie. „Voi scăpa de stresul de zi cu zi și de grijire financiare”, a spus el.

Șansele de a câștiga premiul de 1 milion de dolari în jocul Mega Millions al Loteriei Iowa sunt de doar 1 la 12.607.306, potrivit site-ului loteriei.

Comments

comments

About the Author