Vampiri, pirați, dinozauri, ponei și extratereștri într-un nou spectacol: Noroc cu laptele

Posted on apr. 20 2015 - 12:34pm by petre

Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely din Timișoara îi invităpe cei mici și pe cei mari deopotrivăla premiera spectacolului de păpuși Noroc cu laptele, adaptare a textului lui Neil Gaiman, în regia lui Ioan Brancu.

Premiera va avea loc marți 21 aprilie, ora 17:00, în Sala Studio. Personajele sunt animate de actorii păpușari Lukács Szilárd, Nagy Dóra, Szilasi Eszter Júlia și Vass Richárd, iar regia tehnicăo semneazăSzilágyi Olga.NorocCuLaptele

Noroc cu laptele este povestea tatălui care pleacădupălapte pentru micul dejun al copiilor. ÃŽntors cu întârziere, părintele celor doi copii nerăbdători vine cu o poveste palpitantăși hazlie, cu extratereștri, pirați, dinozauri geniali, vampiri cu probleme de dicție, omuleți cu nume trăsnite, ponei roz și peripeții în Mașina Numa’ BunăDe Mișcat ÃŽncoace și-Ncolo prin Timp „Eu nu îl consider pe acest tatăca fiind unul mincinos, el este de fapt un povestitor fabulosË® explicăIoan Brancu, regizor și păpușar de seamăal teatrului de animație românesc.

Autor prolific de benzi desenate, nuvele, cărți ilustrate și scenarii, scrieri care i-au adus premii încăde la începutul anilor ’90, Neil Gaiman a adunat o adevăratăcomunitate de fani fantasy. A publicat cartea ilustratăNoroc cu laptele în anul 2013, adunând crema personajelor ce animăzi de zi viața copiilor și inevitabil, a părinților. Spectacolul este tradus în limba romînă. Prețul unui bilet la premierăcostă10 lei.

Comments

comments

About the Author