UPDATE VIDEO! Forțele speciale ale Poliției au descins la șapte locuințe, în cazul unei bande de spărgători și furturi

Posted on ian. 27 2014 - 12:45pm by petre

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectueazășapte percheziții domiciliare pe raza județelor Timiș și Caraș-Severin, în vederea probării activității infracționale a cinci persoane suspectate de comiterea unor furturi de autoturisme, din societăți comerciale și din locuințe.

Azi, 27 ianuarie a.c., în baza autorizațiilor de percheziție emise de Judecătoria Timișoara, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au descins în șapte locuințe din județele Timiș (6) și Caraș-Severin (1), la domiciliile unor suspecți de furturi de autoturisme, din societăți comerciale și din locuințe.

Totodată, polițiștii vor pune în aplicare cinci mandate de aducere.

Pe parcursul investigațiilor, polițiștii au stabilit că, la sfârșitul anului 2013, suspecții ar fi sustras douăautoturisme de pe raza municipiului Timișoara și ar fi comis un furt dintr-o societate comercialăși un furt din locuință, tot în municipiul mai sus menționat.

Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este estimat la peste 50.000 de lei.

Învederea probării activității infracționale a suspecților, la aceasta ora polițiștii efectueazăpercheziții la domiciliile acestora.

UPDATE!

 

Pe parcursul investigațiilor, polițiștii au stabilit că, în perioada noiembrie 2013- ianuarie 2014, suspecții ar fi sustras douăautoturisme de pe raza municipiului Timișoara și ar fi comis un furt dintr-o societate comercialăși un furt din locuință, tot în municipiul mai sus menționat.

Înurma perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat mai multe electronice (2 computere, un laptop, medii externe de stocare a informațiilor, un play-station, aparate foto), aproape 100 de perechi de încălțăminte și alte bunuri susceptibile a fi provenite din infracțiuni, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, polițiștii au procedat la indisponibilizarea unui autoturism, despre care existăsuspiciuni căar avea montate piese sustrase.

Tot astăzi, polițiștii au pus în aplicare cinci mandate de aducere pe numele suspecților, aceștia fiind depistați și conduși la sediul I.P.J Timiș pentru audieri.

S-a procedat la reținerea pentru 24 de ore a suspecților sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, aceștia urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuăcercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a suspecților și recuperării prejudiciului cauzat.

Comments

comments

About the Author