UPDATE! Reacția Wizz Air dupăincidentul de la Pisa! Peste 130 de români au fost „abandonați„ de Wizz Air pe aeroport

Posted on dec. 23 2015 - 7:54pm by petre

UPDATE! Ca urmare a publicării știrii despre incidentul neplăcut de la Pisa. compania Wizz Air ne-a remis următorul comunicat:

 

Zborul Wizz Air W6 3158 de la Pisa la București din 22 decembrie a fost anulat din cauza ceții dense în Pisa. Dupăce aeronava care trebuia săopereze zborul nu a putut ateriza la Pisa din cauza condițiilor meteo dificile, compania a trimis o altăaeronavăde la Budapesta, care, din păcate, la rândul său nu a putut ateriza tot din cauza ceții. Pasagerilor din Pisa vizați de aceastăanulare li s-a oferit mâncare și cazare în conformitate cu politica companiei și regulamentele UE. Tuturor pasagerilor li s-a oferit posibilitatea reprogramării gratuite sau a returnării banilor plătiți. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor pentru aceste perturbări cauzate de vreme, și înțelege căoperațiunile în condiții nefavorabile ar putea fi deranjante pentru călători, însăsiguranța pasagerilor și a echipajului rămâne prioritatea noastrănumărul unu.

 

Cel puțin 130 de pasageri români protesteazăpe aeroportul oraÅŸului italian Pisa dupăanularea, în urmăcu 24 de ore, a unei curse aeriene spre București, informeazăsite-ul agenției ANSA.

„Peste 130 de pasageri români care au bilete spre București au rămas blocați și, practic, abandonați dupăce compania aerianăWizzair a anulat un zbor programat marți la ora 13.40”, acuzăLeontin Cojocea, președintele Centrului pentru asistențădestinatăromânilor din Italia, citat de Mediafax.

Potrivit presei italiene, zborul spre București a fost anulat din cauza ceții, dar pasagerii nu au primit nicio informare directă, iar mulți așteaptăde 24 de ore pe Aeroportul Galileo Galilei din Pisa.

„Vom adopta o poziție foarte durăfațăde compania aeriană”, a adăugat Cojogea, citat de site-ul QuiNewsPisa.it.

Unii pasageri au declarat căau existat informații căvor fi transferați cu un autocar la Torino pentru a lua alt zbor spre România. „Abia la ora 19.19, marți, unii pasageri au primit un mesaj telefonic prin care erau informați de către companie căzborul a fost anulat și erau invitați săfacăaltărezervare”, precizeazăCojocea.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author