Unul dintre cei șase copii loviți pe trecerea de pietoni a murit! Șoferul beat și fără permis a fugit de la locul tragediei – cinci micuți sunt în stare gravă la spital

Posted on dec. 22 2022 - 1:15pm by petre

Unul din cei şase copii care au fost loviţi miercuri seară pe o trecere de pietoni din Petroşani a murit, a anunţat Poliţia Hunedoara. Accidentul a fost provocat de un tânăr de 19 ani care nu are permis de conducere și era băut, el fugind de la fața locului.

Copilul care a murit avea 11 ani şi era internat la terapie intensivă la spitalul din Petrosani. „A murit unul dintre copiii accidentaţi la Petroşani”, a anunţat miercuri Poliția Hunedoara, fără a da detalii despre minor, conform News.ro.

Potrivit poliţiştilor, în acest caz se va extinde încadrarea juridică în cazul şoferului vinovat, care va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

În urma accidentului, toți cei șase copii au fost răniți și duși la spital. Pe timpul nopţii, trei dintre ei au fost transferaţi la Timişoara, iar alţi trei – între care și cel care și-a pierdut viața – au rămas internaţi la spitalul din Petroşani.

Doi dintre cei trei copii care au fost transferaţi la Timişoara sunt internaţi la Spitalul de Copii cu fracturi la picioare şi leziuni la cap, iar cel de-al treilea se află la Spitalul Judeţean, unde este internat la Secţia ATI, în stare gravă, intubat.

Accidentul a avut loc miercuri seară, pe o trecere de pietoni, în municipiul Petroşani. În urma accidentului, toți cei șase copii – cu vârste între 11 și 14 ani – au fost răniți și duși la spital. Pe timpul nopţii, trei dintre ei au fost transferaţi la Timişoara, iar alţi trei – între care și cel care și-a pierdut viața – au rămas internaţi la spitalul din Petroşani.

Şoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti. El nu are permis de conducere şi era băut.

 

 

Comments

comments

About the Author