Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România a murit

Posted on iul. 2 2022 - 3:44pm by petre

Omul de afaceri Peter Imre a murit în urmă cu câteva ore.

Peter Imre s-a stins din viaţă după o lungă suferință, vineri seară. În 2010, omul de afaceri a numit fost director general la Adevărul Holding. Ce boală cruntă l-a răpit, vedeți în rândurile de mai jos.

Peter Imre s-a stins din viaţă, vineri seară, după o lungă luptă cu cancerul. În 2010, omul de afaceri era numit director general la Adevărul Holding.

Peter Imre a decedat la vârsta de 60 de ani într-o clinică din Bucureşti. Și-a început cariera profesională în anul 1985, la Hertz Rent-A-Car Budapesta.

Peter Imre, director la Phillip Morris
În perioada 1988-1993 a lucrat pentru Phillip Morris, ca şi consultant de marketing, iar după această perioadă au urmat 5 ani în care a deţinut funcţii de conducere în cadrul Kraft Jacobs Suchard România şi Austria.

De asemenea, în anul 1998 a devenit directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria, funcţie pe care a deținut-o până în 2009. În 2010 a fost numit director general la Adevărul Holding. Cunoscutul om de afaceri a fost căsătorit cu Marina, fiica lui Teodor Meleşcanu, din 2006.

Peter Imre a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din țara noastră și era cunoscut ca un pasionat de mașini și o prezență mondenă, de asemenea.

Comments

comments

About the Author