Un tânăr din Timiș a violat o bătrână de 85 de ani

Posted on mai 26 2021 - 12:23pm by petre

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Timiş, a fost arestat preventiv după ce a violat o femeie de 85 de ani din judeţul Arad.

Bărbatul a fost prins de poliţişti în localitatea Zam din judeţul Hunedoara.

“Poliţiştii Secţiei 1 Rurală au fost sesizaţi, în noaptea de 21/22 mai a.c., că pe raza localităţii Fiscut a avut loc o agresiune asupra unei femei de 85 de ani, în casa în care aceasta locuieşte. Din cercetări a reieşit că, în jurul orei 01.00, un bărbat ar fi pătruns, prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces, în imobilul victimei, unde, prin folosirea forţei, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi plecat”, transmite IPJ Arad.

Agresorul a fost prins în localitatea Zam din judeţul Hunedoara.

“În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, a fost identificat cel bănuit de săvârşirea faptei, în persoana unui bărbat de 34 de ani, din judeţul Timiş. În seara zilei de 24 mai a.c., bărbatul a fost depistat de poliţiştii Secţiei 1 Rurală Arad, împreună cu cei ai Secţiei 8 Rurală Săvârşin, în localitatea Zam”, mai transmite IPJ Arad.

Bărbatul a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare prevenitvă, fiind acuzat de viol şi violare de domiciliu.

Comments

comments

About the Author