Un român trimis în șomaj a fost găsit spânzurat cu o factură de utilități lângă el

Posted on iul. 11 2022 - 10:31pm by petre

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, care se afla în şomaj tehnic după ce compania la care lucra şi-a redus activitatea, a fost găsit spânzurat luni, în locuinţa sa din Slatina, unde a fost găsit şi un mesaj scris pe o factură la utilităţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, poliţiştii au fost sesizaţi despre decesul bărbatului de către un coleg de serviciu al acestuia, care l-ar fi căutat acasă pentru că nu-i mai răspundea la apelurile telefonice de aproape două zile.

 

„La data de 11 iulie a.c, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit spânzurat, la domiciliul său, din municipiul Slatina. Pentru efectuarea de cercetări la faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, care a stabilit faptul că bărbatul locuia singur. În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Comments

comments

About the Author