Un român, împușcat mortal la Londra!

Posted on oct. 26 2016 - 7:34pm by petre

Un bărbat împușcat mortal sâmbătădimineața într-un apartament din vestul Londrei, a fost identificat de detectivi ca fiind românul Ionuț Lazăr, în vărstăde 28 de ani, relateazăStandard.co.uk.

Bărbatul, care a ajuns în Marea Britanie cu doar douăzile înainte de moartea sa, era originar din Drobeta Turnu Severin și lucrase o perioadăla Timișoara.

Detectivii au anunțat miercuri numele victimei incidentului care a avut loc pe strada Askew din districtul londonez Shepherd’s Bush, la câteva ore dupăce un adolescent a fost arestat în legăturăcu acest incident. Adolescentul de 18 ani, suspectat de crimă, a fost arestat marți și s-a aflat noaptea trecutăla o secție de poliție din vestul Londrei.roman-londra
Potrivit sursei citate, victima a fost împușcatămortal atunci când atacatorii au luat cu asalt, sâmbătădimineața, apartamentul de la etajul al doilea de pe strada Askew.

Poliția a fost chematăde către serviciul londonez de ambulanțăla proprietate în jurul orei 02.40 (04.40, ora României) și a găsit victima inconștientă, prezentând răni grave.

Înurma unei examinări post-mortem s-a stabilit căo ranăla nivelul pieptului cauzatăde un glonț a fost cauza morții bărbatului.

Vecinii au descris apartamentul ca fiind un loc cunoscut pentru traficul de droguri în zonă.

O femeie a spus sub condiția anonimatului căfiica sa a văzut cum poliția scotea din apartament genți cu bani și cu “o pudrăalbă„.

„Ambasada României în Marea Britanie are în atenție cazul cetățeanului român decedat la Londra, în dimineața zilei de 22 octombrie. Din informațiile comunicate de către autoritățile britanice rezultăfaptul căcetățeanul român ar fi fost victima unei tâlhării. Misiunea diplomaticăromânăeste în contact cu autoritățile locale pentru obținerea unor informații suplimentare cu privire la acest incident, ancheta poliției fiind în desfășurare”, a precizeat MAE, la solicitarea MEDIAFAX.

sursa: Mediafax, Standard.co.uk

Comments

comments

About the Author