Un român din Italia primit peste un milion de euro după ce a suferit un teribil accident de muncă

Posted on iun. 24 2021 - 7:00pm by petre

Un muncitor român, care a suferit un accident de muncă în 2017, a fost despăgubit cu peste un milion de euro, în Italia, scrie publicaţia italiană Gazzetta di Modena.

 

Un român a devenit milionar în euro, după un accident de muncă în Italia. Bărbatul a rămas imobilizat pe viaţă într-un scaun cu rotile

Bărbatul de 30 de ani a căzut de la 10 metri înălţime, iar în urma impactului a rămas invalid pe viaţă, fiind imobilizat într-un scaun cu rotile. Românul a primit deja banii, însă procesul penal este abia la început. Miercuri au continuat audierile la Curtea din Modena.

Acuzația adusă firmelor pentru care lucra bărbatul se referă la neglijenţă gravă cu încălcarea reglementărilor de prevenire a accidentelor. Managerii celor trei companii au ajuns la proces împreună cu tehnicianul de șantier responsabil.

Românul care l-a convins pe bătrânul de care avea grijă să-şi vândă casa şi maşina, arestat în Spania

În timpul audierilor, au fost ascultaţi consultanții ambelor părți. Pe larg, a fost examinat modul în care s-a produs dinamica accidentului, care a dus la leziunea foarte gravă a muncitorului. Totodată, au fost analizate motivele care ar fi putut duce la căderea de la o înălțime de aproximativ zece metri.

După accident, pe lângă echipajele de salvare, au sosit și reprezentanţii Inspectoratului Muncii pentru a face cercetări la faţa locului. Şi aceştia au fost audiați şi au încercat să clarifice ceea ce s-a întâmplat atunci. Procesul este în plină desfăşurare.

Comments

comments

About the Author