Un român de 24 de ani a provocat o tragedie în Italia

Posted on feb. 3 2023 - 12:54pm by petre

Un italian de 36 de ani a murit pe loc, în urmă cu aproape o săptămână, după ce în maşina pe care o conducea a intrat o Alfa Romeo condusă de un român de doar 24 de ani, care a fugit apoi de la locul tragediei, dar a fost prins de carabinieri câteva ore mai târziu. Tânărul avea permisul suspendat și se urcase la volan băut și drogat, scrie Il Messagerro. Nenorocirea s-a produs sâmbătă seară, de-a lungul drumului de stat Valnerina, în orașul italian Terni, regiunea Umbria.

Flavius ​​nu ar fi trebuit să se afle la volanul acelei mașini Alfa Romeo 147 care a intrat cu viteză în Smart-ul lui Manuel, deoarece permisul îi fusese retras în urmă cu câteva luni pentru conducere sub influența alcoolului. În plus, sâmbătă seară, românul șofa după ce ar fi băut și consumat cocaină.

Potrivit anchetatorilor, după impactul înfiorător, acul vitezometrului din Alfa era oprit la 120 km/oră. Mai mult decât dublul vitezei permise pe acel tronson de drum din Valnerina.

​După accidentul care nu i-a lăsat nicio scăpare lui Manuel Galeazzi, în vârstă de 36 de ani, din Macenano di Ferentillo, aruncat din Smart-ul său după impact, tânărul de 24 de ani, deși rănit, s-a făcut nevăzut. Polițiștii l-au vânat ore bune și l-au găsit abia duminica dimineața, la ora 5, de-a lungul drumului național 79, la intersecția cu Miranda. Dus la spital, analizele au scos la iveală că băuse alcool și consumase cocaină. Asta, împreună cu faptul că urcase la volan deși avea permisul reținut, l-au convins pe procurorul Raffaele Pesiri să dispună reținerea românului. Marți, judecătorul a validat mandatul de arestare care îl va trimite pe Flavius la închisoare.

Italianul va fi condus astăzi pe ultimul drum. Era tatăl unei fetițe de 6 ani
Trupul neînsuflețit al lui Manuel Galeazzi a fost transferat la morga din Terni sâmbătă seara. Parchetul nu a considerat necesară autopsia, dând undă verde pentru înmormântare.

Italianul de 36 de ani, tatăl unei fetițe de doar 6 anișori, va fi condus astăzi pe ultimul său drum. Va fi alături de el întreaga comunitate din Ferentillo. Un tânăr muncitor, care avea mereu zâmbetul pe buze și o vorbă bună pentru fiecare.

 

Comments

comments

About the Author