Un polițist a refuzat să se deplaseze la o intervenție de urgență pentru că avea programare la pensat

Posted on apr. 27 2021 - 9:02pm by petre

Un agent de la Poliţia Capitalei este anchetat după ce a refuzat să participe la o intervenţie de urgenţă şi a ales în schimb să meargă la salon pentru a se pensa.

Poliţistul se afla într-o misiune de patrulare, împreună cu un jandarm, iar la un moment dat au primit alertă să intervină la o urgenţă.

În timp ce jandarmul a plecat la intervenţie, agentul i-a transmis că are programare la salon şi a refuzat să răspundă apelului.

La finalul intervenţiei, jandarmul a făcut raport în care a prezentat incidentul, iar spusele sale au fost confirmate şi de o angajată a salonului la care a mers poliţistul.

Incidentul a avut loc la începutul anului, iar agentul este anchetat în prezent de superiori.

Reacţia Jandarmeriei cu privire la incident

În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, privind un incident în care a fost implicat un agent de poliție aflat în patrulă mixtă cu un jandarm, pentru corecta și completa informare a opiniei publice, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele clarificări:

Subofițerul jandarm, aflat în patrulă cu agentul de poliție de la Secția 23, care s-a deplasat la un salon de cosmetică în timpul programului de lucru, a acționat conform procedurilor legale și a raportat ierarhic incidentul pentru clarificarea și dispunerea măsurilor corective care se impun în astfel de situații de către comisia de control stabilitată în acest scop„, a transmis Jandarmeria într-un comunicat.

Comments

comments

About the Author